人和狗性交

  • <tr id='oVQRzd'><strong id='oVQRzd'></strong><small id='oVQRzd'></small><button id='oVQRzd'></button><li id='oVQRzd'><noscript id='oVQRzd'><big id='oVQRzd'></big><dt id='oVQRzd'></dt></noscript></li></tr><ol id='oVQRzd'><option id='oVQRzd'><table id='oVQRzd'><blockquote id='oVQRzd'><tbody id='oVQRzd'></tbody></blockquote></table></option></ol><u id='oVQRzd'></u><kbd id='oVQRzd'><kbd id='oVQRzd'></kbd></kbd>

    <code id='oVQRzd'><strong id='oVQRzd'></strong></code>

    <fieldset id='oVQRzd'></fieldset>
          <span id='oVQRzd'></span>

              <ins id='oVQRzd'></ins>
              <acronym id='oVQRzd'><em id='oVQRzd'></em><td id='oVQRzd'><div id='oVQRzd'></div></td></acronym><address id='oVQRzd'><big id='oVQRzd'><big id='oVQRzd'></big><legend id='oVQRzd'></legend></big></address>

              <i id='oVQRzd'><div id='oVQRzd'><ins id='oVQRzd'></ins></div></i>
              <i id='oVQRzd'></i>
            1. <dl id='oVQRzd'></dl>
              1. <blockquote id='oVQRzd'><q id='oVQRzd'><noscript id='oVQRzd'></noscript><dt id='oVQRzd'></dt></q></blockquote><noframes id='oVQRzd'><i id='oVQRzd'></i>

                歡迎來到原中小學教育資源網!

                詞匯訓練500題大學英語四級

                試題 時間:2018-06-03 我要投稿
                【www.ruiwen.com - 試題】

                  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

                  A.adopt B.adjust C.adapt D.accept

                  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

                  A.evaluate B.object C.bargain D.pause

                  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

                  A.extend B.part C.extent D.content

                  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

                  A.conference B.reference C.conversion D.cooperation

                  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

                  A.make B.accustom C.force D.let

                  6.He has _______ much time and energy for his invention.

                  A.contained B.proceeded C.consumed D.paid

                  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

                  A.encourage B.obey C.recall D.spread

                  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

                  A.admission B.agreement C.appointment D.alphabet

                  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

                  A. internal B.odd C.interesting D.dull

                  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

                  A.required B.ordered C.indicated D.sentenced

                  11.This university has _______ a great deal since our last visit.

                  A.appeared B.altered C.approached D.admired

                  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

                  A. jealous B.owes C.misses D.envies

                  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

                  A.grape B.grey C.grip D.grave

                  14.Mary has never been _______ a ship.

                  A.abroad B.aboard C.above D.absorb

                  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

                  A. levels B.stories C.layers D.formations

                  16.The thief was _______ by the police at the railway station.

                  A.carpet B.mined C.captured D.mounted

                  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

                  A.adequate B.absolute C.private D.practical

                  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

                  A.connect B.flat C.fill D.concentrate

                  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

                  A.encountered B.whispered C.swung D.maid

                  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

                  A.manual B.annual C.amount D.alike

                  21.The Foreign Minister made an excellent _______ on the current international situation.

                  A.committee B.command C.comment D.commission

                  22.They _______ cattle mainly for the international market.

                  A.carpenter B.district C.ox D.breed

                  23.He went to the dance last night but couldn’t find a _______ because of his strange clothes.

                  A.pond B.saddle C.partner D.salad

                  24.Her father will never _______ of her going to study in the United States alone.

                  A.prove B.agree C.admit D.approve

                  25.I wish I could _______ you somehow for your kindness.

                  A.straw B.issue C.reward D.own

                  26.Our teacher was _______ by the funny story.

                  A.naked B.yielded C.amused D.expanded

                  27.The young people made a new _______ to the governor

                  A.proposal B.submerge C.tendency D.thread

                  28.In the film we saw last night, the hero _______ his wife to death with his sword.

                  A.throat B.thrust C.trust D.thread

                  29.If there is no other way to save a _______ person in a tall building on fire, fire fighters may spread a net into which the person can jump.

                  A.volt B.wrapped C.trapped D.deserted

                  30.Since 1978, many new _______ have been developed in our university to meet the increasing demands of the students.

                  A.disciplines B.entrances C.checks D.flames

                  31.How can we finish the work in the _______ of any other helpers?

                  A.era B.haste C.spare D.absence

                  32.The wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

                  A.died B.dumped C.drawed D.dyed

                  33.There are two governments in this country. But neither of them is regarded as the _______ one by the other.

                  A.panel B.legal C.purple D.republic

                  34.The question then ________: What are we going to do when we graduate from the university?

                  A.raises B.arouses C.arises D.rises

                  35.The _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

                  A. internal B.reserve C.interval D.radium

                  36.What we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

                  A.appearance B.application C.accomplish D.achievement

                  37.It is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

                  A.worthy B.virtual C.universal D.indefinite

                  38.His speech _______ the young people to continue their study.

                  A.glanced B.delayed C.inspired D.created

                  39.The ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

                  A.board B.clay C.kid D.wax

                  40.Some people say that education is the best _______ for children.

                  A. investigation B.organization C.investment D.origin

                  41.She likes the _______ flower instead of the natural one.

                  A. article B.adventure C.ancient D.artificial

                  42.This highway runs _______ to the railway.

                  A. identical B.suitable C.parallel D.distribution

                  43.The rent for this house is $ 250. But you need also pay $50 first as the _______.

                  A.deposit B.council C.desired D.submitted

                  44.The rebuilding plan was _______ to the committee.

                  A.taped B.admitted C.desired D.submitted

                  45.Jack London worked very hard and finally he _______ success.

                  A.made B.found C.sought D.achieved

                  46.It’s just _______ bite. There is nothing to worry about.

                  A.a vessel B.a temple C.an insect D.an arbitrary

                  47.Jack is _______ of stealing the books from the library.

                  A.accused B.witnessed C.strained D.found

                  48.Metals expand when they are heated and _______ when cooled.

                  A. indicate B.eliminate C.conquer D.contract

                  49.In order to _______ a good knowledge of English, he gave up his job and went to study in an English school.

                  A.require B.inquire C.acquire D.address

                  50.He checked carefully to _______ the possible errors in his design.

                  A.eliminate B.exceed C.enlarge D.vibrate

                  答案:

                  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.D 11.B 12.D 13.C 14.B 15.C 16.C 17.B 18.D 19.A 20.B 21.C 22.D 23.C 24.D 25.C 26.C 27.A 28.B 29.C 30.A 31.D 32.D 33.B 34.C 35.C 36.B 37.C 38.C 39.B 40.C 41.D 42.C 43.A 44.D 45.D 46.C 47.A 48.D 49.C 50.A

                熱門文章